???? اخلاق پیامبر را توصیف کن.
✍ مردی از #امیرالمومنین #علی علیه السلام درخواست کرد تا اخلاق #پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله را برایش بشمارد.
???? آن حضرت فرمود: تو نعمت های دنیا را بشمار تا من نیز اخلاق آن جناب را برایت بشمارم.
????عرض کرد: چگونه ممکن است نعمت های دنیا را احصا کرد، با اینکه خداوند در #قرآن می فرماید: «وَإِن تَعُدُّواْ نِعْمَتَ اللّهِ لاَ تُحْصُوهَا؛ اگر نعمت های خدا را بشمارید، نمی توانید به پایان رسانید». (ابراهیم: 34)
???? #امام_علی علیه السلام فرمود:
خداوند تمام نعمت دنیا را کم می داند، در این آیه که می فرماید: «قُلْ مَتاعُ الدّنْیا قَلیلٌ؛ بگو متاع دنیا اندک است» و اخلاق پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله را در این آیه عظیم شمرده است، چنان که می فرماید: «وَ إِنّک لَعَلی خُلُقٍ عَظیمٍ؛ تو را خویی بسیار بزرگ است».
???? اینک تو چیزی را که اندک است، نمی توانی بشماری، من چگونه چیزی را که بزرگ است، احصا کنم. با این حال، همین قدر بدان که اخلاق نیکوی تمام پیامبران، به وسیله رسول اکرم صلی الله علیه و آله تمام شد. هر یک از پیامبران، مظهر یکی از اخلاق پسندیده بودند، چون نوبت به پیامبر رسید، تمام اخلاق پسندیده را جمع کرد. ازاین رو، فرمود: «اِنِّی بُعِثتُ لِاُتَمِّمَ مَکارِمَ الاخلاق؛ من برانگیخته شدم تا اخلاق نیکو را تمام کنم».
???? مصطفی زمانی، داستان ها و پندها، ج2، ص100.
اخلاق ,تمام ,علیه ,پیامبر ,فرماید ,است، ,الله علیه ,اخلاق پیامبر ,اخلاق پسندیده ,پیامبر اکرم ,علیه السلام منبع
درباره این سایت